Woensdag 21 Augustus 2019 - 20:00   I   door Redactie

Zeer zware uithaal naar Nasri: "Dat toont aan hoe dom hij is"

Samir Nasri is nu aan de slag bij Anderlecht. Niet iedereen is een even grote fan van de Fransman. Emmanuel Frimpong speelde in 2011 even met de Fransman samen bij Arsenal.

Zeer zware uithaal naar Nasri:

"Ik heb altijd respect getoond voor de oudere spelers. Vraag maar aan Aaron Ramsey of Jack Wilshere. Nooit heb ik iemand onrespectvol behandeld. Maar Nasri, die heb ik echt niet graag. Zelfs al zou hij mij vijf miljard dollar geven, dan nog zal ik hem niet kunnen uitstaan", vertelt Frimpong aan The Atlantic.

In zijn tweede match bij de A-ploeg pakte Frimpong dom rood. Nasri pakte hem voor de hele kleedkamer aan. "De verwijten vlogen in het rond. Maar nu hij weg was, kon ik hem eindelijk m’n gedacht zeggen. Dus heb ik hem rechtuit gezegd dat ik hem niet moest hebben en ik hem nooit zal respecteren als een professionele voetballer."

Dom

"Tijdens die wedstrijd zei hij me voortdurend dat hij me kon kopen", vervolgt Frimpong. "Dat toont aan hoe dom hij eigenlijk is. Waarschijnlijk had hij inderdaad die miljoenen om mij te kopen, maar hoe onrespectvol is dit? Hij was een echte bully."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24  I  voetbal