Stefanie en Hanne uit 'Familie' zijn echte hartsvriendinnen maar...: "Hierin verschillen we sterk" Buitenland
Buitenland

Stefanie en Hanne uit 'Familie' zijn echte hartsvriendinnen maar...: "Hierin verschillen we sterk"

Stefanie en Hanne uit 'Familie' zijn echte hartsvriendinnen maar...: "Hierin verschillen we sterk"

Jasmijn Van Hoof (28) en Margot Hallemans (26) zijn in het echte leven hartsvriendinnen van elkaar geworden. Ze delen alles met elkaar, en kunnen ook streng zijn voor elkaar. Maar toch is er één groot ding waar ze beiden erg verschillen van mening.

Margot heeft nog geen vaste vriend, maar droomt al wel van het moederschap. "Ik zou keihard graag moeder worden. Je ziet de sprankel in mijn ogen verschijnen, zeker?", aldus Margot in 'Dag Allemaal'. "Nu al?", vraagt Jasmijn verbaasd. "Daarom nu nog niet, maar ik kijk heel hard uit naar het moment dat ik zwanger zal zijn. Ik ga ervan uit dat ik de ware nog wel tegenkom."

Bij Jasmijn ligt dat anders. Jasmijn heeft al iets meer dan één jaar een relatie, maar denkt nog lang niet aan kinderen, integendeel zelfs. "Ik vind dat supermoeilijk. Ofwel blijf ik kinderloos, ofwel komen ze heel laat, tegen mijn veertigste. Wat misschien niet zo gezond is."

Bewuste keuze

"Ik kan me mezelf niet voorstellen als mama. Ik wil wel ooit zeker zijn dat ik bewust gekozen heb. Op mijn vijftigste tot de vaststelling komen: 'Dju, ik had toch kinderen willen hebben', dat zou vreselijk zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws