'Club Brugge gaat dit ongeziene bedrag neertellen voor Wanyama' Sport
Sport

'Club Brugge gaat dit ongeziene bedrag neertellen voor Wanyama'

'Club Brugge gaat dit ongeziene bedrag neertellen voor Wanyama'

Club Brugge heeft de jacht geopend. Blauw-zwart heeft zijn zinnen gezet op Victor Wanyama (28) en wil de Keniaanse middenvelder zo snel mogelijk weghalen bij Tottenham Hotspur.

Bij Club Brugge zijn ze al enkele weken op zoek naar een nieuwe nummer 6. Het vertrek van Marvelous Nakamba moet worden opgevangen en Wanyama wordt gezien als de juiste man op de juiste plaats.

Bij Tottenham zijn ze bereid om Wanyama te laten gaan, maar niet voor een appel en een ei. De Londense topclub mikt op zo'n 12,5 miljoen euro. Een vraagprijs die momenteel nog net iets te hoog ligt voor Club Brugge.

10 miljoen

De Bruggelingen zouden volgens Het Nieuwsblad wel minstens 10 miljoen euro veil hebben voor Wanyama. Een ongezien bedrag naar blauw-zwarte normen, waardoor Wanyama meteen hun nieuwe recordtransfer zou worden. Ook het jaarloon van de Keniaan, meer dan 3 miljoen euro bruto, zou geen probleem vormen voor Club.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws