Het wordt al zeker tot dan zomer, met deze érg hoge temperaturen Royalty
Royalty

Het wordt al zeker tot dan zomer, met deze érg hoge temperaturen

Het wordt al zeker tot dan zomer, met deze érg hoge temperaturen

Vandaag is het vaak zonnig met weliswaar soms veel hoge bewolking. In de loop van de namiddag kunnen er hier en daar ook wat onschuldige stapelwolkjes verschijnen. Het kwik stijgt tot 21 of 22 graden aan zee en in Hoog-België en tot tussen 23 en 25 graden in de andere regio's. De wind waait meestal zwak uit westelijke richtingen. Aan zee wordt hij matig uit west tot noordwest.

Vannacht is de hemel licht bewolkt of helder. Tegen de ochtend komt er opnieuw hoge bewolking opzetten, vooral in het westen en het noorden van het land. De minima liggen tussen 8 en 11 graden. De overwegend zwakke wind draait in de loop van de nacht naar oostelijke tot zuidelijke richtingen.

Vrijdag wordt de zon dikwijls verscholen achter een sluier van hoge wolken. De maxima liggen tussen 23 graden aan zee en 27 graden in de Kempen. De wind waait meestal zwak uit oostelijke richtingen. In de kuststreek is een zeebries mogelijk. Zaterdag krijgen we veel zon, maar opnieuw kan er soms vrij veel hoge bewolking aanwezig zijn. Het kwik stijgt tot rond 28-29 graden in het centrum. De wind waait meestal zwak uit oostelijke tot zuidoostelijke richtingen.

Zondag kan er aanvankelijk nog vrij veel hoge bewolking zijn, maar later wordt het zonnig. We verwachten maxima rond 29 graden. Maandag wordt het zonnig. Het kwik klimt opnieuw richting 29 graden in het centrum. In sommige regio's wordt wellicht 30 graden of zelfs wat meer opgetekend.

Dinsdag blijft het zonnig en warm met maxima rond 29-30 graden in het centrum. In de loop van de dag verschijnen er wellicht stapelwolken. Woensdag blijft het zonnig en warm met maxima rond 29-30 graden in het centrum. In de loop van de dag verschijnen er wellicht stapelwolken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws