Man filmt honderden meisjes en vrouwen onder hun jurk Buitenland
Buitenland

Man filmt honderden meisjes en vrouwen onder hun jurk

Man filmt honderden meisjes en vrouwen onder hun jurk

Een 53-jarige man is door de Spaanse politie betrapt terwijl hij in de metro filmopnames onder de rokken van de vrouwen maakte. Hij postte ook meer dan tientallen filmpjes op pornowebsites.

De man zocht zijn slachtoffers in metro- en treinstations, maar ook in supermarkten. Hij verborg zijn smartphone in zijn rugzak en maakte zo opnames onder de jurken en rokken van de slachtoffers.

Ook minderjarige vrouwen werden het slachtoffer van de daden van de man. Hij werd op heterdaad betrapt in de metro in Madrid. Hij was al een jaar bezig met de activiteiten.

555 slachtoffers

Bij een huiszoeking ontdekte de Spaanse politie een laptop en drie harde schijven met daarop honderden filmpjes. Wellicht wilde de man geen geld verdienen, maar werd hij gedreven door lust. De 53-jarige Colombiaan heeft in het afgelopen jaar minstens 283 filmpjes opgeladen. De politie kon al 555 vrouwelijke slachtoffers identificeren. De man werd aangehouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws