KRC Genk pakt uit met supertransfer: "Hij is aartsgevaarlijk" Sport
Sport

KRC Genk pakt uit met supertransfer: "Hij is aartsgevaarlijk"

KRC Genk pakt uit met supertransfer: "Hij is aartsgevaarlijk"

KRC Genk slaat in het slot van deze transferperiode nog eens toe. Met Paul Onuachu (25) haalt de Belgische landskampioen een nieuwe targetman aan boord. Een supertransfer voor Genk? Dat zou wel eens het geval kunnen zijn.

Genk volgt Onuachu al járen, maar slaagde er tijdens eerder transferperiodes nooit in om de Nigeriaan los te weken bij FC Midtjylland. Nu lukt dat dus wél. Genk zal 6 à 7 miljoen euro betalen aan de Deense topclub.

Met Onuachu haalt Genk iemand binnen die meteen in staat moet zijn om potten te breken in de Belgische competitie. "In 181 officiële matchen voor Midtjylland scoorde Onuachu 74 keer en zorgde hij voor 23 assists", schrijft Het Nieuwsblad.

Derde van doelpunten met het hoofd

"Met zijn 2,01 meter is hij natuurlijk aartsgevaarlijk in het luchtruim, bijna een derde van zijn doelpunten (24) maakte hij met het hoofd. Maar hij is ook technisch best onderlegd en scoort zowel met links als rechts", voegt de krant er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws