Vrijdag 23 Augustus 2019 - 07:30   I   Foto: YouTube  I   door Redactie

Verleidster Julia legt uit hoe het tussen haar en Fabrizio zit

Het liefdesleven van Fabrizio is een serieus thema in België en Nederland. Hij nam samen deel aan Temptation VIPS en hun relatie overleefde het niet. Fabrizio werd na de opnames nog gespot met verleidster Julia. Die doet nu haar verhaal.

Verleidster Julia legt uit hoe het tussen haar en Fabrizio zit

Hoe zit het nu tussen Fabrizio en Julia? "Daar kan ik best kort over zijn", reageert Julia in een video van Concentrate Velvet. "Ben jij gewoon nooit met vrienden naar Walibi gegaan? Walibi was gewoon zomaar. Het strand ook."

"Het was super lekker weer en we dachten gewoon: laten we naar het strand gaan, zoals elk logisch nadenkend mens." De pikante foto's op het strand kan ze makkelijk verklaren. "Dat doe je natuurlijk niet in je ski-pak, maar in je bikini en zwembroek. En je gaat ook naast elkaar liggen en niet tien meter afstand houden en gaan schreeuwen naar elkaar. Heel asociaal."

Van een romantische zwemdate was geen sprake. "Toen lagen we 'innig bij elkaar met weinig kleding'. Dat was blijkbaar een heel romantisch dagje, maar dat heb ik even gemist."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation VIPS  I  Fabrizio  I  shownieuws