Zaterdag 24 Augustus 2019 - 09:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Familie van overleden Kayleigh (14) richt zich tot dronken bestuurder: "Dat willen we weten"

De jonge bestuurder die in Nieuwkerken een ongeval veroorzaakte waarbij de 14-jarige Kayleigh Leemans om het leven kwam, bleek gedronken te hebben. De familie van Kayleigh zegt nog steeds geen wrok te koesteren. “We hopen wél dat hij op een dag de moed heeft om ons te komen vertellen wat er die nacht precies gebeurd is", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Familie van overleden Kayleigh (14) richt zich tot dronken bestuurder:

“Elk detail, hoe pijnlijk ook: we willen het weten. Hoe is die avond op de kermis precies verlopen? Wat heeft Kayleigh nog gedaan en gezegd? Wat is er gebeurd in die auto? Heeft Kayleigh beseft wat er is gebeurd? En heeft ze na die vreselijke klap nog iets gezegd? Alleen de drie andere inzittenden van de wagen kunnen ons dat vertellen.”

Geen wrok

De familie wil alles weten. Toch koesteren ze geen wrok. "Dat helpt ons niet vooruit”, zegt Christophe Hazaer, de nonkel van het overleden meisje uit Asse. “Die jongen heeft dit ook niet gewild. Met boos te zijn op hem krijgen we Kayleigh toch niet terug. We hopen alleen dat de bestuurder op een dag het lef zal hebben om met ons te komen praten, om ons te vertellen wat er die nacht is gebeurd. Zodat we de laatste uren van het leven van Kayleigh kunnen reconstrueren."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kayleigh Leemans  I  n365