Zaterdag 24 Augustus 2019 - 12:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Josje Huisman doet straffe uitspraak: "Niemand hoeft wild te worden van een blote borst"

Josje Huisman heeft een prachtige zoon genaamd Kamari op de wereld gezet. Intussen heeft ze ook een boek geschreven over haar zwangerschap en de bevalling. "Goed bevallen?" heet het boek en kan je vanaf september kopen in de winkels.

Josje Huisman doet straffe uitspraak:

In haar boek heeft ze het onder andere over borstvoeding geven. Iets waar de laatste tijd veel aandacht aan wordt besteed. "Noem het liever een ode dan een statement. Ik ben erg trots op die foto, trots om moeder te zijn. Het straalt een bepaalde kracht en tevens zachtheid uit, en dat is ook hoe ik het zwanger zijn en moeder zijn ervaar", aldus Josje in Het Nieuwsblad.

Blote borst

Ze doet ook enkele felle uitspraken over borstvoeding geven. "Ik wil niemand vertellen wat ze moeten doen - er zijn redenen en oorzaken waardoor je geen borstvoeding kan (of wil) geven. Maar het is waar dat ik graag de redenen om het wél te doen naar voren wil schuiven. Borsten zijn nu eenmaal gemaakt om kinderen mee te voeden." 

Ook geeft ze toe zich niet te schamen om borstvoeding in het openbaar te geven. "Natuurlijk niet. Niemand hoeft wild te gaan omdat er een borst te zien is" 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Josje Huisman  I  N365  I  Shownieuws