-->

Stefanie uit 'Familie' maakt zich zorgen: "Dan zou mijn hart écht breken"

Stefanie uit 'Familie' maakt zich zorgen:
Zaterdag 24 Augustus 2019 - 13:00   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Jasmijn Van Hoof (26) speelt al enkele jaren de rol van Stefanie in 'Familie'. Een rol die op haar lijf geschreven staat. Met de ontvoering van haar ex Simon en wat er afgelopen seizoensfinale gebeurde met haar en Elias bewijst ze dan ook dat ze als actrice veel talent heeft.

Ze is dan ook een graag geziene actrice in de reeks. Maar zoals dat altijd kan gaan in een reeks, kunnen zelfs populaire actrices en acteurs plots uit de reeks geschreven worden. "Het leven van Stefanie heeft al een paar keer aan een zijden draadje gehangen", aldus Jasmijn in Dag Allemaal. 

"Hoe ze het er nu afbrengt, mag ik uiteraard niet verklappen, maar ik hoef je niet te zeggen dat zulke scènes de fijnste zijn om te spelen." Toch hoopt ze dat ze nog lang Stefanie zal mogen spelen in de reeks.

"Ik denk dat mijn hart breekt wanneer ze me zeggen dat het stopt. Dat is alsof je lief het uitmaakt. Financieel wordt het dan ook lastig. ’t Is niet dat de aanbiedingen ons om de oren vliegen. Iedereen kent je als je Familie-personage, zodat je niet rap uitgenodigd zal worden voor een auditie."

 

TAGS  I  Jasmijn Van Hoof  I  Stefanie  I  Familie  I  N365  I  Shownieuws