Zeer emotioneel afscheid van verongelukte Kayleigh (14) in Aalst: "Een mama hoeft haar dochter niet af te geven" Royalty
Royalty

Zeer emotioneel afscheid van verongelukte Kayleigh (14) in Aalst: "Een mama hoeft haar dochter niet af te geven"

Zeer emotioneel afscheid van verongelukte Kayleigh (14) in Aalst: "Een mama hoeft haar dochter niet af te geven"

In het crematorium in Aalst is afscheid genomen van Kayleigh Leemans uit Aalst. Het 14-jarige meisje overleed bij een ongeval in Nieuwerkerken nadat de 18-jarige bestuurder - onder invloed - tegen een geparkeerde vrachtwagen knalde.

Familie, vrienden en kennissen waren massaal aanwezig. In totaal waren er duizend mensen komen opdagen voor het afscheid van Kayleigh. De mama van Kayleigh liet een brief voorlezen.

"Vlinder, ik had nooit verwacht dat ik deze brief moest schrijven. Een mama hoeft haar dochter niet af te geven”, klonk het volgens Het Laatste Nieuws. “De pijn van jou te verliezen zal ik mijn hele leven meedragen. Je trok iedereen mee met je, je glimlach liet iedereen lachen. Je was een pracht van een dochter.”

Morgen vijftien jaar

Ook haar nonkel Christophe nam het woord. “Normaal zouden we vandaag vertrekken naar Spanje, maar nu is het een andere reis die we moeten maken. Morgen zou je vijftien jaar worden. Ik zal je missen, slaapzacht lieve schat.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws