'Wanyama stelt één cruciale voorwaarde voor transfer naar Club Brugge' Sport
Sport

'Wanyama stelt één cruciale voorwaarde voor transfer naar Club Brugge'

'Wanyama stelt één cruciale voorwaarde voor transfer naar Club Brugge'

Bij Club Brugge werkt men met man en macht aan de komst van Victor Wanyama (28). Trainer Philippe Clement ziet in de Keniaan van Tottenham Hotspur de ontbrekende schakel voor zijn elftal. Als alles volgens plan verloopt, tekent Wanyama spoedig bij blauw-zwart.

Enkele dagen geleden al zou Club Brugge een akkoord bereikt hebben met Tottenham over een initiële transfersom van 10 miljoen euro. Een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot 15 miljoen.

Nu is het vooral zaak om Wanyama zelf te overtuigen. Volgens Britse media stelt de middenvelder één cruciale voorwaarde voor een transfer naar Club Brugge. Blauw-zwart moet de poules van de Champions League halen. Is dat het geval, dan zal Wanyama niet twijfelen en voor Club kiezen.

Op 90 minuten van Champions League én Wanyama?

Club Brugge verdedigt komende woensdag tegen het Oostenrijkse Linz in het eigen Jan Breydelstadion een 0-1-voorsprong uit de heenmatch. Als Clement en de zijnen ook de tweede opdracht tegen Linz tot een goed einde brengen, hebben ze wellicht niet alleen een ticket voor de Champions League, maar dus ook Wanyama beet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws