"De crisis is mogelijk hélemaal terug bij Anderlecht" Sport
Sport

"De crisis is mogelijk hélemaal terug bij Anderlecht"

"De crisis is mogelijk hélemaal terug bij Anderlecht"

Bij RSC Anderlecht deden ze er de voorbije weken álles aan om zich goed te wapenen voor de tweede helft van het seizoen. Frank Arnesen is de nieuwe sportief directeur, Fred Rutten de nieuwe hoofdcoach en met Kara Mbodj en Peter Zulj werden er twee versterkingen gehaald.

Zal dat voldoende zijn om er opnieuw te staan? De toekomst zal het uitwijzen. In Het Nieuwsblad vragen ze zich zelfs af of Anderlecht voor het eerst ooit play-off 1 kan mislopen. "Dat scenario lijkt ons vooralsnog ondenkbaar", schrijft de krant. "Anderlecht is samen met Club de enige ploeg die nog nooit Play-off 1 miste, maar toch…"

"Als vijfde in de stand heeft het maar drie punten voorsprong op Gent en ook Charleroi staat maar vier punten achter. Zondag verliezen en AA Gent beent RSCA al bij. Dan zal alle positivisme rond nieuwe coach Fred Rutten snel wegebben en is de crisis helemaal terug."

Moeilijk programma

HNB haalt er ook nog even het moeilijke programma van Anderlecht bij. "Niet vergeten dat paars-wit in zijn laatste acht matchen slechts één keer won. Die eerste match in Gent wordt ontzettend belangrijk, want daarna moet Anderlecht ook nog naar Antwerp en Standard en ontvangt het Club Brugge

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws