Dinsdag 27 Augustus 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Nathalie Meskens vertelt openhartig over haar liefdesbreuk: "Dat was het beste"

Nathalie Meskens vertelt openhartig over haar liefdesbreuk:

Nathalie Meskens (37) scheidde drie jaar geleden van haar man Jeroen Van Dyck. Tegelijk hadden zij en Tine Embrechts zware opnamedagen voor 'Gina & Chantal', een reeks die nu pas op het scherm zal verschijnen.

Het was een enorm zware periode, voor beide actrices. Nathalie zat met haar relatiebreuk, en Tine had een baby in huis én was tijdens de laatste opnames ook weer zwanger. "Daarom was het goed dat we allebei even van huis waren", aldus Nathalie Meskens

"Tine kon even bekomen van haar vele verantwoordelijkheden en ik was weg van mijn scheiding. Dat ik op de set omringd was door vrienden, was op dat moment het beste wat mij kon overkomen."

Heel verdrietig

"Je zorgt voor mekaar. Nathalie maakte een moeilijke periode door, dus je wil er voor haar zijn", aldus Tine. Tine stond dan ook klaar voor Nathalie wanneer zij het nodig had, en steunde haar tijdens de opnames. "Ik weet nog goed dat we een scène moesten opnemen waarbij ik in ijskoud water moest springen", aldus Nathalie. 

"Het was de dag waarop ik te horen kreeg dat mijn breuk in de pers zou verschijnen. Ik was heel verdrietig. Als Tine toen niet in mijn ogen was blijven kijken, weet ik niet of wie die scène hadden kunnen inblikken. Zij was in die periode een enorme steun. We hebben veel gesprekken gevoerd en ik voelde veel begrip."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op 28 Nov 2016 om 9:29 (PST)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op 15 Sep 2016 om 4:49 (PDT)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  Tine Embrechts  I  Jeroen Van Dyck  I  Shownieuws