‘Club Brugge krijgt érg belangrijk nieuws over Victor Wanyama’ Sport
Sport

‘Club Brugge krijgt érg belangrijk nieuws over Victor Wanyama’

‘Club Brugge krijgt érg belangrijk nieuws over Victor Wanyama’

Victor Wanyama (28) houdt Club Brugge en iedereen die blauw-zwart een warm hart toedraagt al enkele dagen in spanning. De Keniaanse middenvelder is in de slotfase van deze mercato hét toptarget van Club en nu lijkt er ook écht schot in de zaak te komen.

Het Nieuwsblad meldt dat de onderhandelingen tussen Club Brugge en Wanyama dinsdagavond in een stroomversnelling terechtkwamen. Club heeft al een akkoord met Tottenham, terwijl voor Wanyama een contract van vijf seizoenen klaarligt op Jan Breydel.

Dat alles wat langer dan verwacht aansleept, heeft te maken met het feit dat Wanyama zijn familie moet overtuigen dat een transfer naar Club Brugge de juiste stap is. Zijn keuze hangt niet af van eventuele kwalificatie voor de poulefase van de Champions League. Volgens Het Nieuwsblad zal Wanyama nog voor aanvang van de match tegen Linz zijn keuze maken - en wellicht bij Club tekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws