Woensdag 28 Augustus 2019 - 14:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

An Lemmens: "Dit haalt het bloed van onder m'n nagels!"

An Lemmens heeft Instagram even gebruikt om haar hart te luchten. Dat was blijkbaar dringend nodig.

An Lemmens:

“1 goede raad kon me echt de kast opjagen, en het bloed van onder m’n nagels krijgen", zegt An, die de raad meegeeft. “Je moet haar niet de hele tijd bij je dragen, straks wil ze áltijd gepakt worden! Je moet haar niet direct oppakken als ze weent, dan wordt dat een verwend kind!”"

"Als ik zelf 1 goeie raad mag meegeven aan al die kersverse mamaatjes die durven twijfelen of ze het goed doen: knuffel, kus, aai en draag je baby te pletter. Doe vooral wat je moederhart je ingeeft : dat hummeltje overstelpen met liefde”, aldus An.

Dit bericht bekijken op Instagram

Toen ik net mama geworden was, werd ik overstelpt door (ongetwijfeld goedbedoeld) advies van bekenden en onbekenden. Vaak had ik daar ook echt iets aan want als kersverse mama heb je die steun ook echt nodig, toch? Maar 1 goede raad kon me echt de kast opjagen, en het bloed van onder m’n nagels krijgen : “Je moet haar niet de hele tijd bij je dragen, straks wil ze áltijd gepakt worden! Je moet haar niet direct oppakken als ze weent, dan wordt dat een verwend kind!” 😳😳😳 Als ik zelf 1 goeie raad mag meegeven aan al die kersverse mamatjes die durven twijfelen of ze het goed doen : knuffel, kus, aai en draag je baby te pletter. Doe vooral wat je moederhart je ingeeft : dat hummeltje overstelpen met liefde! Ik zou niet liever wensen dan dat ze áltijd vastgenomen wil blijven worden, ze blijft toch altijd mijn kleine fantastische meisje 🥰

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  An Lemmens  I  shownieuws