Morgan uit 'Temptation Island' praat voor het eerst over vaderschap en zwangere Rodanya: "Wat daar gezegd wordt, klopt niet" Buitenland
Buitenland

Morgan uit 'Temptation Island' praat voor het eerst over vaderschap en zwangere Rodanya: "Wat daar gezegd wordt, klopt niet"

Morgan uit 'Temptation Island' praat voor het eerst over vaderschap en zwangere Rodanya: "Wat daar gezegd wordt, klopt niet"

Morgan (20) is de vader van de baby van Rodanya. Op YouTube beantwoordt de 20-jarige deelnemer van 'Temtpation Island' over zijn aanstaande vaderschap.

"Ja, ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een jongetje. Ik zie het echt als een zegening", vertelt Morgan, die het nieuws op sociale media wel lange tijd verzweeg. “De reden hiervan is voornamelijk omdat ik vind dat de kleine hier niet voor heeft gekozen. Dus hij hoeft niet bedolven te worden onder allerlei speculaties en meningen van mensen. Ik en Rodanya staan in de schijnwerpers, maar hij kiest er niet voor.”

“Er zijn meerdere geruchten dat ik niks te maken zou hebben met de kleine, ofzo. Dat is totaal niet waar. Ik heb het wel even moeten laten bezinken, want het was onverwachts", benadrukt Morgan. Hij en Rodanya zijn echter niet meer samen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws