Dit zouden de laatste woorden van prinses Diana voor haar dood zijn geweest: "Hij heeft me vermoord, hij had me gewaarschuwd" Buitenland
Buitenland

Dit zouden de laatste woorden van prinses Diana voor haar dood zijn geweest: "Hij heeft me vermoord, hij had me gewaarschuwd"

Dit zouden de laatste woorden van prinses Diana voor haar dood zijn geweest: "Hij heeft me vermoord, hij had me gewaarschuwd"

Prinses Diana overleed bijna 22 jaar geleden. Tot op vandaag blijven nieuwe details opduiken over het ongeluk. Zo werden oude brieven van Diana geanalyseerd. In één van die brieven voorspelde de prinses dat prins Charles (70), haar toenmalige echtgenoot, zou gaan sleutelen aan haar auto.

De podcast 'Diana: Case Solved' beweert een brief in het bezit te hebben van de overleden Diana. In de opgedoken brief wordt geschreven dat Diana Charles ervan verdenkt "een ongeluk" te planten in haar auto.

"Deze fase in mijn leven is de gevaarlijkste", zou de prinses hebben geschreven. "Mijn man plant 'een ongeluk' in mijn auto. Een defect in de remmen, een ernstig hoofdletsel, waardoor hij zou kunnen trouwen met Tiggy." Hiermee doelde de prinses op het voormalige kindermeisje van haar zoons, waarmee Charles een affaire zou hebben gehad. "Camilla is slechts een lokaas, een afleiding, net als ik."

De podcast heeft ook een nieuwe ooggetuige gevonden. Hij zou Diana zien liggen hebben na haar ongeluk. "Haar ogen vernauwden en toen fluisterde ze: 'Hij heeft me vermoord. Die klootzak heeft me vermoord, hij had me gewaarschuwd.", aldus de getuige.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws