Meisje van 12 komt vast te zitten in zwembad op vakantie en sterft Buitenland
Buitenland

Meisje van 12 komt vast te zitten in zwembad op vakantie en sterft

Meisje van 12 komt vast te zitten in zwembad op vakantie en sterft

Een meisje van 12 is om het leven gekomen tijdens een vakantie in Turkije. Haar arm was komen vast te zitten in het zwembad van het hotel waar ze met haar ouders verbleef.

Alisa Adamova uit Sint-Petersburg was met haar ouders op vakantie in het Turkse Bodrum. Ze verbleven in het Sunhill Hotel. Het meisje kwam in de problemen in het zwembad. Haar arm werd onder water in een pomp van het zwembad gezogen nadat ze van een glijbaan gegaan was. Het meisje slaagde er niet in om zich los te rukken.

Pas na een kwartier konden zeven toegesnelde toeristen, waaronder de vader, het meisje van de pomp bevrijden. Ze trokken de pomp daarvoor kapot. Er hing zelfs nog een stuk arm van Alisa. De hulpdiensten konden haar nog reanimeren, maar elf dagen later is ze toch gestorven in het ziekenhuis.

Geen redder

Volgens de hotelgasten was er geen redder aanwezig en het aanwezige personeel wist niet hoe de pomp moest uitgeschakeld worden. “Ze wisten niet hoe dat moest”, getuigt de Poolse toerist Tomasz Grushalski aan lokale media. “Pas na tien minuten vonden ze de knop. En dan duurde het nog even om haar los te trekken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws