Ian Thomas zit met de handen in het haar: "De schade is enorm" Buitenland
Buitenland

Ian Thomas zit met de handen in het haar: "De schade is enorm"

Ian Thomas zit met de handen in het haar: "De schade is enorm"

Ian Thomas opende een tijdelijke CBD-shop in Antwerpen, maar na amper een dag werd die al verzegeld. De zaakvoerders van Gano zijn er niet goed van.

Bedoeling van de winkel was om tot zondag producten op basis van cannabidiol te verkopen. Die populaire stof komt voor in een cannabisplant, maar geldt niet als verdovend middel. De politie liet de winkel verzegelen omdat die zogezegd niet in orde was met de vestigingswetgeving. De advocaat van Gano maakte daar al brandhout van.

"Het parket blijft erbij dat het niet om de producten gaat die we aanbieden, maar dat is onzin”, klinkt het bij Gano. “De stad Antwerpen wil ons hier niet, da’s wel duidelijk. Maar dit is een onterechte sluiting en dat mag iedereen gerust weten. Wij gaan ons hier dan ook tegen verdedigen en bekijken welke stappen we kunnen ondernemen.”

Reputatieschade

“Voor ons is dit in de eerste plaats natuurlijk een enorm financieel verlies, maar daar komt ook nog eens een enorme reputatieschade bij. Ook voor Ian. Hij wordt daarin meegesleurd, zonder dat hij ook maar iets verkeerd heeft gedaan. CBD-olie is geen illegaal product, maar dat lijkt hier blijkbaar niet door te dringen bij de bevoegde instanties. Gelukkig zijn er ook voldoende mensen die dit wel snappen, maar helaas hebben zij de touwtjes niet in handen...”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws