Lidl roept klanten op om flessen cola terug te brengen naar de winkel: "Wees voorzichtig" Royalty
Royalty

Lidl roept klanten op om flessen cola terug te brengen naar de winkel: "Wees voorzichtig"

Lidl roept klanten op om flessen cola terug te brengen naar de winkel: "Wees voorzichtig"

Supermarktketen Lidl haalt tweeliterflessen cola uit de rekken van het huismerk Freeway Cola en Freeway Cola Light. Bij hoge temperaturen zou de bodem van de flessen kunnen barsten en de doppen zouden spontaan kunnen loskomen.

De terugroepactie van het bedrijf Sources Alma, in samenspraak met het Voedselagentschap (FAVV), komt er na enkele klachten. Het gaat om Freeway Cola van 2 liter die ten minste houdbaar is tot 24 en 25 juli 2020 en die tenminste houdbaar is tot 26 juli 2020. Dit in combinatie met code ME3.

Lidl België vraagt om deze artikelen niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Ze zullen worden terugbetaald, ook zonder kassaticket.

Voorzichtig

“Vermits deze flessen een koolzuurhoudende drank bevatten is het aan te raden om deze met voorzichtigheid te behandelen. De nog gesloten flessen dienen niet geopend te worden. Zij kunnen teruggebracht worden naar een Lidl-verkooppunt in een plastic zak terwijl deze flessen tegen warmte en zon beschermd worden, zoals vermeld wordt op de verpakking”, aldus een persbericht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws