Fabrizio doet pijnlijke onthulling over relatiebreuk met Pommeline: "Dat is de waarheid" Buitenland
Buitenland

Fabrizio doet pijnlijke onthulling over relatiebreuk met Pommeline: "Dat is de waarheid"

Fabrizio doet pijnlijke onthulling over relatiebreuk met Pommeline: "Dat is de waarheid"

Pommeline liet via Instagram al aan haar fans weten dat het "niet meer goed zal komen" tussen haar en Fabrizio. Die heeft op zijn beurt nu ook gereageerd op de breuk.

"Laat me beginnen met te zeggen dat er vanaf dag één al een enorme druk op onze schouders lag”, zegt hij in zijn Instagram Stories. “Honderden, duizenden mensen stonden achter onze relatie. Van #couplegoals naar #dreamcoupple, enzovoort. We lazen niks anders. Aan het eind van de dag zijn wij ook gewoon maar mensen, met problemen en struggles. Maar ook veel mooie momenten.”

“De waarheid is dat het niet meer goedkomt”, vervolgt Fabrizio. “Ik heb destijds een einde gemaakt aan de relatie. Weliswaar niet op de meest respectvolle manier. Ik heb Pommeline enorm hard gekwetst. Ik was egoïstisch en stond niet stil bij de schade die ik had aangericht.”

Respect

“Desondanks blijft ze nu, maanden later, op een professionele manier haar werk doen en is ze in mijn ogen eindelijk weer op weg naar haar eigen geluk. We kunnen gewoon nog samen door één deur. En daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Logisch dat ze veel voor me betekent heeft, maar ze zou nooit echt gelukkig geworden zijn met mij. Dit is het beste voor ons beiden.”

Populair

Laatste nieuws