'Club Brugge krijgt dit verrassende antwoord van Victor Wanyama' Sport
Sport

'Club Brugge krijgt dit verrassende antwoord van Victor Wanyama'

'Club Brugge krijgt dit verrassende antwoord van Victor Wanyama'

Club Brugge wil voor het verstrijken van de transferdeadline nog een defensieve middenvelder naar het Jan Breydelstadion halen. In een ideale wereld wordt Victor Wanyama de nieuwe 6, maar de komst van de Keniaan is lang geen uitgemaakte zaak.

Volgens verschillende Britse media zou Club Brugge een akkoord hebben met Tottenham over een deal van om en bij de 14 miljoen euro. Of dat toekomstige bonussen inclusief is, is niet duidelijk.

Op clubniveau is er geen probleem meer. Een akkoord met Wanyama zelf is er evenwel nog niet. De looneisen van de middenvelder zouden voorlopig nog steeds te hoog liggen voor Club Brugge. Wanyama moet flink inleveren en twijfelt over een verhuis naar Club.

Wanyama niet akkoord

Club Brugge zou Wanyama al minstens één voorstel hebben gedaan hebben, maar daar ging de speler dus niet op in. Hij liet aan blauw-zwart weten dat hij niet akkoord kon gaan met die voorwaarden.

De klok tikt ondertussen genadeloos verder en dat is in het nadeel van Club Brugge. De komst van Wanyama hangt aan een zijden draadje. Met Eder Balanta (FC Basel) heeft blauw-zwart wel nog een alternatief achter de hand. Er is een akkoord met de Colombiaan, die al medische testen aflegde. Komt Wanyama niet naar Club, dan tekent Balanta.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws