Maandag 2 September 2019 - 08:09   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN/Mail on Sunday  I   door Redactie

Vader van Meghan Markle haalt zwaar uit naar zijn dochter en prins Harry

Vader van Meghan Markle haalt zwaar uit naar zijn dochter en prins Harry

Thomas Markle, de vader van Meghan, heeft weer van zich laten horen. In een interview met de Mail on Sunday noemt hij prins Harry 'hypocriet'.

“Ik had gehoopt dat ze een foto van Archie zouden sturen zodat ik die aan de muur kan hangen naast eentje van Meghan”, aldus Thomas. “Dat is toch wat iedere opa wil? Ik zou graag willen weten of Archie de beroemde Markle-neus heeft.”

Sinds begin vorig jaar heeft de vader van Meghan geen cvontact meer met zijn dochter en schoonzoon. Vlak voor de bruiloft van Harry en Meghan had hij geposeerd voor paparazzifoto's. Hij sprak sindsdien al vaker met journalisten over zijn gebrek aan contact met Meghan.

Verzoening

“Iedereen zegt altijd maar hoe geweldig ze zijn maar dat zijn ze niet voor hun eigen familie. Dat is gewoon hypocriet”, meent Thomas. “Je kunt jezelf niet omschrijven als barmhartig en liefdadig om vervolgens je eigen vader en de rest van de familie dood te zwijgen.”

Al heeft Thomas de hoop op een verzoening nog niet opgegeven. "Ik hoop dat ik net zo close met Meghans kind kan worden als ik met haar was toen ze nog klein was.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  Thomas Markle  I  prins Harry  I  shownieuws