Woensdag 4 September 2019 - 10:26   I   Foto: Instagram  I   Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Giorgio uit 'Temptation Island' gedwongen opgenomen in psychiatrie na zelfmoordpoging

Giorgio uit 'Temptation Island' gedwongen opgenomen in psychiatrie na zelfmoordpoging

Giorgio, een van de verleiders van het voorbije seizoen van 'Temptation Island', zit in de psychiatrie. Hij heeft een mislukte zelfmoordpoging ondernomen en kreeg daarop een niercrisis. Het pijnlijke einde van zijn verloving zou de aanleiding zijn van al die problemen.

"Ik zag geen andere uitweg meer dan me van het leven te beroven”, vertelt Giorgio in TV-Familie vanuit de psychatrische instelling. “Mijn verloofde Samra was de vrouw van m’n leven... Ik noem­de ons altijd Belle en het Beest. Ik hield zielsveel van haar. Maar blijkbaar was die liefde niet volledig wederzijds.”

Geslagen

"Ik wilde Samra al m’n vertrouwen geven, maar toen ik begin juli met m’n ouders in Italië op vakantie was, kreeg dat vertrouwen een zoveelste knauw. Via via hoorde ik dat Samra twee jongens in haar appartement had uitgenodigd en dat ze nadien nog zijn uitgegaan. Zoiets doe je toch niet als je vriend zo ver van huis is?"

"We hebben op het Maze Festival onze verloving gevierd. Samra en ik kregen daar dan die klappen, maar toch lachte het leven ons toe. Dácht ik. Want vanuit het niets beweerde Samra opeens dat ik haar had geslagen. Ik had tijdens een spelletje per ongeluk met mijn arm haar kin geraakt. Ik had helemaal niet de intentie om haar pijn te doen. Dat kunnen mijn ouders bevestigen, zij waren erbij. Samra heeft toen foto’s van haar blauwe kin naar mensen gestuurd en erbij vermeld dat ik haar had mis­handeld.”

Nieuw leven

Bovendien zou Samra gelogen hebben over haar zwangerschap en de daaropvolgende miskraam. "Ik zag geen toekomst meer, zonder Samra. Mijn leven leek verwoest. Ik wilde er niet meer zijn... Puur uit liefdesverdriet heb ik toen dertig slaappillen geslikt. Mijn moeder had die liggen. (zucht) Kijk, het was een erg drastische beslissing, maar ik zag geen uitweg meer. De dokter heeft me gedwongen laten opnemen in de psychiatrie. Als ik uit de psychiatrie kom, start ik een nieuw leven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation Island  I  shownieuws