Hazard zorgt voor complete chaos: 'Real Madrid dreigt met juridische stappen' Sport
Sport

Hazard zorgt voor complete chaos: 'Real Madrid dreigt met juridische stappen'

Hazard zorgt voor complete chaos: 'Real Madrid dreigt met juridische stappen'

Eden Hazard beleefde nog niet al te veel plezier aan zijn transfer naar Real Madrid. De Rode Duivel lag de voorbije weken in de lappenmand met een blessure aan de hamstrings. Maar toch werd Hazard door bondscoach Roberto Martinez opgeroepen voor de duels met de Rode Duivels.

Maandag meldde Hazard, plichtbewust als hij is, zich op het oefencomplex van de nationale ploeg in Tubeke. Daar moest de medische staf van de Rode Duivels concluderen dat Hazard niet fit genoeg is om al aan spelen toe te komen.

Iets wat ze bij Real Madrid al langer wisten. Bij de Spaanse topclub begrepen ze dan ook niet dat Hazard werd opgeroepen door Martinez. Volgens Don Balon is Real not amused met de beslissingen van Martinez en de Belgische Voetbalbond (KBVB).

Indien de blessure van Hazard erger zou worden bij de Rode Duivel, zou Real zelfs van plan geweest zijn om juridische stappen te ondernemen tegen de KBVB. Zover komt het uiteindelijk niet, want Hazard verliet de nationale ploeg ondertussen alweer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws