Verschueren spreekt zich uit over ontslag van hoofdcoach Simon Davies Sport
Sport

Verschueren spreekt zich uit over ontslag van hoofdcoach Simon Davies

Verschueren spreekt zich uit over ontslag van hoofdcoach Simon Davies

RSC Anderlecht miste zijn competitiestart compleet en dat zorgde voor de nodige onrust op het oefencomplex in Neerpede. Her en der werd al gesuggereerd dat Simon Davies - op papier hoofdcoach van Anderlecht - het niet lang zou uitzingen bij paars-wit.

Verschueren heeft nu op de geruchten omtrent een snel ontslag van Davies gereageerd. "Hoewel we hadden gehoopt op meer punten, hebben we vertrouwen in Simon Davies. Voor tweehonderd procent, net zoals in de hele staf. Het is niet aan de orde om daar wijzigingen door te voeren", aldus Verschueren in Het Laatste Nieuws.

"Ik zie ook nog steeds geen probleem in de dubbele functie van Kompany", gaat Verschueren verder. "Hij is gewoon de man die verantwoordelijk is voor onze filosofie, tijdens de matchen coacht Davies. Ook omdat Vincent niet de nodige diploma's heeft om T1 te zijn. We kennen en respecteren de regels."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws