Recordlading heroïne onderweg naar Antwerpen onderschept: “Het kostte de politie zes uur om alles in beslag te nemen” Royalty
Royalty

Recordlading heroïne onderweg naar Antwerpen onderschept: “Het kostte de politie zes uur om alles in beslag te nemen”

Recordlading heroïne onderweg naar Antwerpen onderschept: “Het kostte de politie zes uur om alles in beslag te nemen”

Britse politieagenten hebben een drugsvangst van maar liefst 1,3 ton op hun naam mogen schrijven. Het containerschip waarop de drugs zich bevonden was onderweg naar Antwerpen. Dat meldt het Britse Nationale Misdaadagentschap.

Het goedje zat verborgen tussen handdoeken en badjassen aan boord van de MV Gibraltar en zou een straatwaarde hebben van een verbluffende 130.000.000 euro, een recordhoeveelheid voor Groot-Brittannië. De heroïne werd door de politie in beslag genomen. Alles wegkrijgen was geen sinecure: zes uur hebben de agenten erover gedaan alles te verwijderen.

Eens de drugs verwijderd waren, kon het schip zijn tocht verderzetten. De container waarin de drugs verstopt zaten, werd na aankomst in de haven van Antwerpen zondag via wegtransport naar een opslagplaats in Rotterdam gebracht. De politie pakte vervolgens in Rotterdam vier mensen op die de container wilden uitladen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws