Maandag 21 Januari 2019 - 12:32   I   door Timothy Collard

"Vanhaezebrouck komt niet naar ons. Hij vraagt 1,5 miljoen per jaar"

Hein Vanhaezebrouck werd in december van vorig jaar bedankt voor bewezen diensten bij RSC Anderlecht. Momenteel zit de ervaren oefenmeester nog zonder werk. Even genoot hij interesse van een eersteklasser, maar Hein bleek veel te duur.

Zo belandde de naam van Vanhaezebrouck even op het bureau van Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht. Hij zette tijdens het voorbije weekend zijn trainer Trond Sollied aan de deur. Vanhaezebrouck bleek te duur en dus opteerde Lambrecht voor de goedkopere Glen De Boeck.

"Waarom we voor Glen kozen? Noem mij eens een andere trainer die momenteel vrij is... Hein? Ja, Hein. Maar die moet ik niet vragen, die verdient 1,5 miljoen per jaar. Da's geen spek voor onze bek. Nee, dan is Glen een betere optie voor ons", aldus Lambrecht in HLN.

"Ik ga ervan kapot"

"Of hij Lokeren kan redden? Dat weet ik niet op voorhand, hé. Maar hij heeft het eerder al gedaan, vertelde hij me. Laat ons hopen dat hij ons erin houdt. Ik kan er niet van slapen, niet van eten, ik ga ervan kapot", besluit Lambrecht.

TAGS  I  Lokeren  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  sport  I  voetbal