Vluchtelingen zorgen voor grote problemen in Maximiliaanpark: "Er worden meisjes aangerand, het stinkt hier. Het is een schande" Royalty
Royalty

Vluchtelingen zorgen voor grote problemen in Maximiliaanpark: "Er worden meisjes aangerand, het stinkt hier. Het is een schande"

Vluchtelingen zorgen voor grote problemen in Maximiliaanpark: "Er worden meisjes aangerand, het stinkt hier. Het is een schande"

De omwonenden van het Maximiliaanpark in Brussel zijn het beu. De vluchtelingen veroorzaken er veel overlast. “We durven niet meer buitenkomen”, getuigt een buurtbewoner in La Capitale.

Sinds de ontruiming van Brussel-Noord is het weer drukker in het Maximiliaanpark. “Ik ben kwaad”, getuigt Najat, die er al sinds 1996 woont. “Het gaat niet meer. Het is zo onveilig, wij durven niet meer buitenkomen, mijn familie durft niet meer bij mij op bezoek komen."

"Het is schandalig, het moet gedaan zijn. Er is vandalisme, ze zijn dronken. Wanneer ik om 1 uur ’s nachts wakker word, zie ik hen soms vuurtjes maken. We zijn hier niet in de brousse, he. Het stinkt.”

"Meisjes aangerand"

“We zijn geduldig geweest, maar het gaat niet meer. Meisjes zijn aangerand, er zijn ratten en ik zag al een man naakt rondlopen”, zegt Farida, een andere buurtbewoonster.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws