Wilde plannen van Marc Coucke gelekt: 'Dit is hij allemaal van plan' Sport
Sport

Wilde plannen van Marc Coucke gelekt: 'Dit is hij allemaal van plan'

Wilde plannen van Marc Coucke gelekt: 'Dit is hij allemaal van plan'

Marc Coucke beleefde nog niet veel plezier aan zijn avontuur bij RSC Anderlecht, maar gelukkig heeft de zakenman ook tal van andere projecten waar hij zich op kan storten. Zo heeft Coucke wilde plannen in Durbuy.

De Franstalige krant L'Avenir meldt dat Coucke van plan is om in Durbuy tien voetbalvelden, een stadion voor 3.000 bezoekers en op termijn ook huisvesting voor spelers en zalen voor basket, volleybal en atletiek te bouwen. Over twee tot drie jaar moet het project langs de weg tussen Barvaux en Petit-Han en vlak bij Marc Couckes Adventure Valley gestalte krijgen.

"Ik ben teleurgesteld dat dit gelekt is"

Coucke wil met dit project lokale jeugdploegen en eliteclubs kunnen uitnodigen voor (winter)stagen en oefenwedstrijden met publiek. "Dit is een droomproject”, tekent Het Laatste Nieuwsi op uit de mond van Philippe Bontemps (cdH), burgemeester van Durbuy.

“Maar er is nog niks concreet, laat staan dat er al een akkoord is. Ik ben teleurgesteld dat dit gelekt is. Laat alle partners in kalmte werken aan dit plan, dat past bij onze stad en bij het imago van België als voetballand."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws