Donderdag 5 September 2019 - 08:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Studio Brussel  I   door Redactie

Julie Van den Steen doet straffe onthulling over seks: "Ik fantaseer daar zelfs wekelijks over"

Julie Van den Steen doet straffe onthulling over seks:

In Flowjob, een vijfdelige videoreeks van Studio Brussel, vertellen bekende en minder bekende Vlamingen over hun seksleven. Zo ook Julie Van den Steen (27). Zij deed enkele opvallende uitspraken.

“Ik zou misschien wel eens een onenightstand willen doen met een vrouw”, klonk het. “Ik ga op straat ook sneller kijken naar een vrouw dan naar een man: ik vind vrouwen veel mooiere wezens. En ik denk dat ze in bed ook zo anders kunnen zijn. Daar ben ik wel heel benieuwd naar. Ik fantaseer daar wekelijks over.” 

Haar partner zal het alvast niet in de weg staan. “Ik heb ook al tegen mijn lief verteld dat ik dat wil doen, en ik heb toestemming gekregen”, lacht ze.

Onzeker

Julie geeft ook toe geregeld onzeker te zijn tijdens de seks. "Niet zozeer om wat ik doe, maar meer over hoe ik eruitzie”, klonk het. “Ik voel mij nu eenmaal zoals ik mij voel, en ik zie mijzelf elke ochtend zonder kleren. Dat vind ik niet mooi, dus ik kan mij niet inbeelden dat een man die op of onder mij ligt, dat wél mooi kan vinden. Ik kan dat nog altijd niet vatten

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Julie Van den Steen  I  shownieuws  I  sexy