Vermiste Jean (72) dood teruggevonden in ziekenhuis waar hij verdwenen was. “Ze hebben hem laten sterven als een hond” Buitenland
Buitenland

Vermiste Jean (72) dood teruggevonden in ziekenhuis waar hij verdwenen was. “Ze hebben hem laten sterven als een hond”

Vermiste Jean (72) dood teruggevonden in ziekenhuis waar hij verdwenen was. “Ze hebben hem laten sterven als een hond”

De 72-jarige Jean Ligonnet verdween op 19 augustus spoorloos na zijn opname in een ziekenhuis in Marseille. Gisteren is de man dood teruggevonden in hetzelfde ziekenhuis waar hij verdwenen was. Dat bevestigt de zoon van het slachtoffer aan AFP.

Op 19 augustus moest de man zich melden voor een chemokuur. Drie uur later was hij spoorloos. Gisteren werd de zoon op de hoogte gebracht dat zijn vader gevonden was. De man werd volgens de politie dood teruggevonden in een ongebruikte vleugel van de kliniek. Zijn lichaam was reeds in verregaande staat van ontbinding.

De zoon verwijt het ziekenhuis dat zij niet alles in het werk hebben gesteld om zijn vader te vinden. “De directrice vertelde mij dat er overal was gezocht, maar toen ik bij een aantal verpleegsters polste of er al nieuws was over mijn vader, waren zij zelfs niet op de hoogte van zijn verdwijning. Ik walg ervan dat hij in zo’n omstandigheden is moeten sterven. Ze hebben hem laten sterven als een hond”, zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws