Na Leen Dendievel willen ook andere acteurs comeback van Bart De Pauw: "Als Bart belt met een boeiend voorstel, zou ik niet twijfelne!" Buitenland
Buitenland

Na Leen Dendievel willen ook andere acteurs comeback van Bart De Pauw: "Als Bart belt met een boeiend voorstel, zou ik niet twijfelne!"

Na Leen Dendievel willen ook andere acteurs comeback van Bart De Pauw: "Als Bart belt met een boeiend voorstel, zou ik niet twijfelne!"

Na de controversiële uitspraak van Thuis-actrice Leen Dendievel (35), is het topic Bart de Pauw weer helemaal ‘hot’. In TV familie doen nu ook andere bekende Vlamingen hun zegje.

Dendievel liet in een podcast van stand-up comedian Alex Agnew optekenen dat ze geen twee keer zou moeten nadenken moest De Pauw haar vragen voor een rol. “Hij is gewoon een goeie tv-maker, punt. Mocht Woody Allen, die ook in opspraak kwam, mij bellen en ik zou weigeren, dan zou iedereen dat vreemd vinden. Mocht Bart me een voorstel doen en ik zou ‘ja’ zeggen, dan zou daarover gesproken worden. Geef toe dat dat een beetje raar is, niet?”, aldus de actrice.

Na deze relativerende uitspraak rijst automatisch de vraag: wanneer wordt de verguisde Schalkse Ruiter weer af de schandpaal gehaald?

“Ik zou niet twijfelen!”

Ook voor Carry Goossens (66), die ooit nog samenwerkte met Bart De Pauw, heeft de hele affaire blijkbaar lang genoeg geduurd: “Ik begrijp dat Leen Dendievel ‘ja’ zou zeggen mocht Bart haar een voorstel doen. Mocht Bart, met wie ik altijd een goede band heb gehad, me bellen met een boeiend voorstel, ik zou niet twijfelen!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws