Harde kritiek op Anderlecht na toptransfer van Club: "Zelf niet beter" Sport
Sport

Harde kritiek op Anderlecht na toptransfer van Club: "Zelf niet beter"

Harde kritiek op Anderlecht na toptransfer van Club: "Zelf niet beter"

Michael Verschueren, sportief directeur van Anderlecht, haalde zwaar uit naar Club Brugge. Aanleiding is het feit dat Mbaye Diagne uiteindelijk nog naar blauw-zwart trok terwijl RSCA beweerde al een akkoord te hebben met Galatasaray over zijn komst.

"Verschueren reageerde verontwaardigd, bijna bitter. Zo geniepig als Club zou hij nooit handelen. Moralisme troef. Anderlecht is geen haar beter in het wegkapen van een begeerde speler", is Hugo Camps hard voor Anderlecht. "Al helemaal niet als Club Brugge de concurrent is."

"Galanterie is een deugd die niet beoefend wordt in het transferverhaal. Bij transferperikelen gaat het hard tegen hard, daar zorgen ook de makelaars wel voor. Collegialiteit is iets voor rituele onderonsjes. Als het om de knikkers gaat, is het ieder voor zich."

"Club verdient zeker niet de schoonheidsprijs met de huurtransfer van Diagne, maar de verontwaardiging is selectief. Soms worden spelers in pure maffiastijl ontvoerd, weet ook de vader van Michael Verschueren, Mister Michel", aldus Camps in Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws