Club Brugge duwt het mes nog wat dieper in de wonde: "Pijnlijk voor Anderlecht" Sport
Sport

Club Brugge duwt het mes nog wat dieper in de wonde: "Pijnlijk voor Anderlecht"

Club Brugge duwt het mes nog wat dieper in de wonde: "Pijnlijk voor Anderlecht"

Club Brugge en Anderlecht, ze zullen nooit de beste vrienden worden. En al zeker niet na de voorbije transferperiode. Club ging in extremis met Mbaye Diagne, hét toptarget van paars-wit, aan de haal en dat zorgt in Brussel voor de nodige frustraties.

Frank Buyse, journalist bij Krant van West-Vlaanderen, ziet dat Club Brugge steeds verder wegloopt van een zoekend en zwalpend Anderlecht. Het duwt het mes zo nog wat dieper in de paars-witte wonde. "Het plan van Club is de voorbije jaren zo geperfectioneerd dat het een kloof slaat die maar moeilijk zal te overbruggen zijn. Zo heeft Leo Van der Elst 100% gelijk waar hij zijn bewondering uit voor de scoutingscel van Club. Deli, Okereke, Balanta…. zijn hún werk."

"Telkens netjes afgemaakt door Mannaert. En dat is pijnlijk voor Anderlecht dat ondanks Frank Arnesen en zijn vele personeel bijna alleen spelers/vrienden uit de omgeving van Kompany kon vinden. En geen spits kon vinden", merkt Buyse fijntjes op. "En als het er na drié maanden eindelijk één had gevonden liet Verschueren zich die nog afsnoepen door zijn grootste rivaal. "

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws