Demi Lovato deelt onbewerkte bikinifoto’s, inclusief cellulitis: “Dit is mijn grootste angst” Buitenland
Buitenland

Demi Lovato deelt onbewerkte bikinifoto’s, inclusief cellulitis: “Dit is mijn grootste angst”

Demi Lovato deelt onbewerkte bikinifoto’s, inclusief cellulitis: “Dit is mijn grootste angst”

Met een aanhang van 73,5 miljoen volgers op Instagram, kan Demi Lovato op heel wat fans rekenen. De Amerikaanse zangeres krijgt nu heel wat bijval nadat ze ongegeneerd een onbewerkte foto postte, waarop ook haar onvolmaaktheden te zien zijn.

“Dit is mijn grootste angst”, vat ze haar bericht aan. “Een onbewerkte foto van mezelf in bikini. En raad eens: ‘t is cellulitis! Ik ben het gewoon ZOOOO beu om me te schamen om mijn lichaam. Foto’s bewerken (ja, de andere bikinifoto’s waren bewerkt, en ik haat dat ik dat gedaan heb, maar het is de waarheid) zodat ik voldoe aan het schoonheidsideaal van anderen, maar het is gewoon niet wie ik ben. Dit is wat ik heb. Ik wil dat dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven rond authenticiteit draait, in plaats van te proberen om te voldoen aan de normen van anderen.”

Ze krijgt nu heel wat lof toegezwaaid van haar volgers. “Om ons JOU te laten zien, is zo ongelooflijk mooi”, “JIJ bent zo geweldig, je bent zo mooi. Ik ben zo trots op je.” en “Je ziet er PRACHTIG uit”, zijn maar enkele van de vele lovende commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws