De Romeo's schrikken erg tijdens optreden: "We konden onze ogen niet geloven" Buitenland
Buitenland

De Romeo's schrikken erg tijdens optreden: "We konden onze ogen niet geloven"

De Romeo's schrikken erg tijdens optreden: "We konden onze ogen niet geloven"

Een tijdje geleden waren De Romeo's te gast op Camping Kitsch. Ze traden erop en ze hebben al op heel wat plaatsen opgetreden. Dit was volgens Chris Van Tongelen toch wel zeer bijzonder.

“Met de Romeo’s zijn we wel wat verkleedpartijen van ons publiek gewend. Dat hebben we natuurlijk te danken aan events als Het Schlagerfestival, De Foute Party van Qmusic en Moose Bar XXL. Maar op Kamping Kitsch, volgens de organisatoren het marginaalste festival van Vlaanderen, konden we onze ogen toch amper geloven", zegt Chris in zijn column in Story.

"De feestvierders daar gaan toch nog een flinke stap verder. Stel je even voor: 20.000 mensen die uit de bol gaan in de meest waanzinnige outfits. Met het warme weer van afgelopen weekend hadden die vaak ook nog bijzonder weinig om het lijf.”

“Begrijp me niet verkeerd: op het podium heb je als artiest amper tijd om te zien wat de mensen dragen. Je bent vooral bezig met iedereen te betrekken bij de show. Gunther, Davy en ik hadden ook wel onze foutste outfit uit de kast gehaald: een paars-roze trainingspak dat recht uit de jaren 80 leek te komen."

Populair

Laatste nieuws