Bank stort per ongeluk 100.000 euro op rekening: koppel soupeert alles op in enkele dagen tijd Buitenland
Buitenland

Bank stort per ongeluk 100.000 euro op rekening: koppel soupeert alles op in enkele dagen tijd

Bank stort per ongeluk 100.000 euro op rekening: koppel soupeert alles op in enkele dagen tijd

In Pennsylvania moet een koppel vreemd hebben opgekeken toen het mooie ronde bedrag van 120.000 dollar op hun bankrekening gestort werd. Door toedoen van een vergissing bij de bank weliswaar. De twee zijn aangeklaagd voor diefstal. Dat staat vandaag te lezen in de New York Post.

Eind mei van dit jaar maakte een bankbediende een fout, waardoor 120.000 dollar (zo’n 108.000 euro) prompt op de rekening van Robert Williams (36) en zijn vrouw Tiffany (35) terecht kwam. Het koppel besloot er kennelijk geen gras over te laten groeien, want op een paar dagen tijd was het hele bedrag erdoor gejaagd.

Zo kochten ze onder meer een SUV, twee quads en een camper. Lopende rekeningen en herstellingen aan de wagen werden betaald, en aan vrienden schonken ze maar liefst 13.500 euro.

“Afbetalingsplan”

Enkele dagen later kreeg Tiffany telefoon van BB&T Bank. Die hadden het geld weer van hun rekening gehaald, waardoor ze plots een kleine 100.000 euro in het rood kwamen te staan. Ze beloofde samen met haar man afbetalingsplan op te stellen. Robert Williams gaf eind juli toe aan de speurders toe dat hij en zijn vrouw wel wisten dat “het geld niet van hen was”, maar dat ze “het toch opmaakten”.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws