Maandag 9 September 2019 - 18:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Groentenhandelaars Henri (69) en Lena (66) vermoord, ook lijk van zoon Benny gevonden: "Eerlijk? We vreesden al lang dat hij hen iets zou aandoen"

De grote vraag is nu wat er gebeurd is met groentenhandelaars Henri Vanlerberghe (69) en Lena Vangheluwe (66). Het mysterie is alleen maar groter geworden nu ook het lichaam van Benny, de zoon van Lena uit een vorig huwelijk, uit het water werd gehaald. Volgens de buren was de man al jaren boos op zijn moeder en stiefvader.

Groentenhandelaars Henri (69) en Lena (66) vermoord, ook lijk van zoon Benny gevonden:

“Benny was al jaren boos op zijn ouders", klinkt het bij de buren in Het Laatste Nieuws. "Als hij over hen vertelde, was dat altijd vol wrok en frustratie. Hij voelde zich minderwaardig behandeld ten opzichte van de andere kinderen van Henri en Lena. Ze hadden altijd de mond vol over hun andere kinderen, maar over Benny spraken ze nooit. En dat vrat aan hem."

"Eerlijk? We vreesden al lang dat hij hen iets zou aandoen. Ik zeg niet dat hij iets met de dood van zijn ouders te maken heeft - het is aan de politie om dat uit te zoeken - maar mocht het zo zijn: ik zou er niet van verschieten.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Henri Vanlerberghe  I  Lena Vangheluwe