Dinsdag 10 September 2019 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Van de regen in de drup: alwéér een zware tegenslag voor Britney Spears

De vader van Britney Spears heeft een verzoek ingediend om tijdelijk ontheven te worden van zijn rol als toezichthouder. “Om gezondheidsredenen”, klinkt het bij Billboard. Een rechter in Los Angeles heeft dit verzoek nu ook goedgekeurd en heeft een andere toezichthouder aangesteld.

Van de regen in de drup: alwéér een zware tegenslag voor Britney Spears

Begin september diende Jamie Spears de nodige documenten in die hem zouden toestaan af te treden als toezichter van zijn beroemde dochter. Britney staat sinds 2008 onder toezicht, nadat ze opgenomen werd in een psychiatrische instelling. Ze weigerde toen de voogdij over haar kinderen op te geven. Vader Spears stelde na deze gebeurtenissen aan de rechtbank voor om zijn dochter onder zijn hoede te plaatsen.

Nu vraagt Jamie een tijdelijke toezichthouder aan te stellen. Wegens “persoonlijke gezondheidsredenen”, klinkt het officieel, maar toch wordt er geopperd dat deze stap opzij te maken heeft met de ingediende klacht van Britney’s ex Kevin Federline. Federline beschuldigde Jamie er namelijk van hun 13-jarige zoon Jayden James te hebben mishandeld.

“Het beste voor Britney”

Jodi Montgomery wordt nu naar voren geschoven als degene die in charge zal zijn over de ondersteuning van Britney. En daar komt heel wat macht bij kijken, zo blijkt. Zo heeft Montgomery bijvoorbeeld de bevoegdheid om bezoekers te beperken “op welke manier dan ook”, alsook de bevoegdheid om 24 uur op 24 verzorgers en bewakers aan te stellen.

Montgomery wordt beschouwd als een ervaren en bekwaam professional. Britney lijkt dus in de allerbeste handen te zijn.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Britney Spears  I  shownieuws