Danny Fabry zet leugens recht: “Dit klopt helemaal niet” Buitenland
Buitenland

Danny Fabry zet leugens recht: “Dit klopt helemaal niet”

Danny Fabry zet leugens recht: “Dit klopt helemaal niet”

Fans van Danny Fabry kunnen hun hart weer ophalen na het artikel dat van hun idool in Dag Allemaal verscheen. Daarin werd gezegd dat de zanger zou stoppen met zingen.

In een gesprek met Showbizzsite klaart Danny de dingen nu enigszins op: “Wat er in het stuk staat, klopt volledig, maar de titel die ze gekozen hebben is niet correct”, zegt de zanger. Fabry zal zijn optredens wel beginnen afbouwen, maar dit pas vanaf 2020. Dit jaar heeft hij nog meer dan veertig optredens af te werken.

“Heel m’n leven heb ik opgeofferd aan de muziek.”, vertelt het Vlaamse icoon in Dag Allemaal. “Ik zou er nog wel tien jaar aan kunnen breien, maar waarom zou ik dat doen? Ik wil deze keuze nu maken nu ik nog in goede gezondheid ben en niet als het te laat is. ’t Is genoeg geweest.”

Nu komt er duidelijkheid: "Neen, ik ga zeker niet stoppen met zingen, wel wat minder aan doen. Geen 20 à 25 optredens per maand. Ben trouwens geen 20 meer hé! Klein misverstand in Dag Allemaal titel, maar reporter had het toch mooi geformuleerd, dat ik het uiteraard rustiger ging aandoen. En niet te vergeten: volgend jaar vier ik 50 jaar carrière."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws