Vanhaezebrouck breekt Rode Duivel hélemaal af: "Daar kan ik niet mee leven" Sport
Sport

Vanhaezebrouck breekt Rode Duivel hélemaal af: "Daar kan ik niet mee leven"

Vanhaezebrouck breekt Rode Duivel hélemaal af: "Daar kan ik niet mee leven"

De Rode Duivels wonnen tijdens de voorbije interlandbreak achtereenvolgens van San Marino en Schotland, telkens met 0-4. Toch is het nu al duidelijk dat de snertmatch in San Marino enkele spelers nog een tijdje zal blijven achtervolgen...

"Akkoord, de Rode Duivels speelden een archislechte ­eerste helft. Maar dan zou je beter naar de spelers kijken in plaats van naar de trainer", maakt analist Hein Vanhaezebrouck een statement in Het Nieuwsblad. "Batshuayi wou zich toch zo graag bewijzen aan al diegenen die hem niet opstellen? En ­Origi is toch ook niet de ­minste, die kreeg bij Liverpool na zijn goal in de Champions League-finale nog een nieuw contract."

Het is vooral Origi die er flink van langs krijgt van Vanhaezebrouck. "Als ik hem dan hoor zeggen dat het niet zijn lievelingspositie was en er nog nooit gespeeld had: sorry, met zo'n uitleg kan ik niet leven. Ten eerste speelde hij in de jeugd bij Genk op álle ­offensieve posities. Ten ­tweede, het was tegen San ­Marino, hè. Gert Verheyen had nog als 'tien' kunnen spelen."

Populair

Laatste nieuws