Woensdag 11 September 2019 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Eindelijk geluk in de liefde voor Jennifer Aniston? “Hij wil haar ten huwelijk vragen”

In Primo staat te lezen dat het liefdesleven van Jennifer Aniston weer op volle toeren draait.

Eindelijk geluk in de liefde voor Jennifer Aniston? “Hij wil haar ten huwelijk vragen”

Tot dusver heeft de 50-jarige ‘Friends’-actrice nog niet veel geluk gehad in de liefde: Brad Pitt verliet haar nadat hij Angelina Jolie leerde kennen tijdens de opnames van ‘Mr. and Mrs. Smith’ en Justin Theroux, broer van documentaire-maker Louis, liet haar zitten voor een jongere vrouw.

Maar het tij is eindelijk aan het keren voor Aniston, zo blijkt. Insiders zeggen dat ze opnieuw de liefde gevonden heeft. Ditmaal bij “een van de rijkste mensen ter wereld”, zo echoot het door de wandelgangen van Tinseltown.

“Jennifer zit er natuurlijk zelf ook warmpjes bij, maar in vergelijking met wat haar geliefde op zijn bankrekening heeft staan, is dat peanuts”, zo zegt biograaf Ian Halperin. “En de man meent het, trouwens. Hij wil Jennifer ten huwelijk vragen en haar verwennen, ook al stelt ze de hoogste eisen. Hij wil haar zelfs per contract de helft van zijn fortuin toekennen, zolang ze maar belooft voor de rest van haar leven bij hem te blijven. Hij is smoorverliefd.”

De twee leerden elkaar kennen toen ze gekoppeld werden door een dating-agentschap dat gespecialiseerd is in ‘rijken en beroemdheden’. Een eerste ontmoeting regelen? Dat is dan 750.000 dollar.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jennifer Aniston  I  shownieuws