VTM neemt bijzonder pijnlijk besluit over de bomma uit 'Familie' Buitenland
Buitenland

VTM neemt bijzonder pijnlijk besluit over de bomma uit 'Familie'

VTM neemt bijzonder pijnlijk besluit over de bomma uit 'Familie'

Annie Geeraerts was aangekondigd als een van de bootgasten volgende week bij 'Gert Late Night'. Nu blijkt dat VTM de bomma uit 'Familie' haar verbiedt om op de boot te zitten.

“De hele ploeg van Gert Late Night keek geweldig uit naar de komst van de iconische bomma van Familie, en ook Annie zelf had er veel zin in”, zegt woordvoerder van VIER Kristof Demasure in Gazet Van Antwerpen. “We kunnen alleen maar betreuren dat nu ook acteurs, die niet eens exclusief aan een zender verbonden zijn, steeds harder onder druk gezet worden om niet aan een succesvolle talkshow mee te werken.”

Bij VTM gaat het om een kwestie van principe. “Vier heeft ons deze keer géén vraag gesteld. Dat is niet de manier waarop wij werken. We vernamen het pas later en zijn op de rem gaan staan. Die afspraak geldt overigens niet alleen voor wie een exclusiviteitscontract heeft, maar voor alle zenderbepalende schermgezichten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws