Donderdag 12 September 2019 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Pijnlijke relatiebreuk laat diepe sporen na bij Wendy uit ‘Blind Getrouwd’

Wendy Dirven, in een vorig leven nog bekend als de vrouw van hunk Damiano, heeft er alweer een pijnlijke relatiebreuk opzitten. Op Instagram neemt ze de tijd om haar zegje te doen en vertelt ze haar volgers hoe ze met de breuk omgaat.

Pijnlijke relatiebreuk laat diepe sporen na bij Wendy uit ‘Blind Getrouwd’

“Mijn relatie is net gedaan. Ik had niet bekendgemaakt dat ik een vriend had omwille van zijn privacy. Maar liefdesverdriet: ik haat het. Ik heb het al verschillende keren in mijn leven moeten meemaken. Maar hoe vaak ik het al heb meegemaakt, ik ben er altijd bovenop gekomen door heel lief voor mezelf te zijn. Zo heb ik gisteren een voetmassage laten doen”, klinkt het.

“Wat ik eveneens doe als ik zoiets meemaak, is balen en het allemaal toelaten. Sommige mensen willen die pijn niet voelen, maar op een gegeven moment voel je die sowieso, dus kan je het maar beter toelaten. Wat mij ook helpt, is erover praten met andere mensen. Ik vind het fijn om te merken dat er vaak steun komt uit onverwachte hoek. En ik probeer me te focussen op de dingen die wel goed gaan in mijn leven. Ik heb goede vrienden waar ik op kan rekenen en ik probeer me te focussen op mijn projecten”, besluit ze.

View this post on Instagram

When life is sweet, say thank you and celebrate. And when life is bitter, say thank you and grow. 🌱 . Deze quote is er eentje waar ik steeds kracht uit haal als het minder gaat. 🥀 . Dankjewel voor alle lieve berichtjes die ik heb gekregen naar aanleiding van mijn story. Blijkbaar is het voor velen heel herkenbaar, en dat is exact waarom ik het deel. You are not alone 💛 . Weet ook wel dat er geen “one-size-fits-all-manier” is om zoiets te verwerken. Ik deel wat voor mij werkt, iedereen zijn verwerkingsproces is anders. Weet ook dat ik er vandaag sterk en fris uitzie, maar dat dat morgen terug tranen en walletjes kunnen zijn... En dat is ok! 🤷🏼‍♀️ . Vandaag is zo’n dag dat ik wel terug het positieve kan zien en dankbaar kan zijn voor wat er wel is, én voor wat geweest is... Dikke virtuele knuffel voor iedereen die hem op dit moment nodig heeft! 💛 . #itsokaynottobeokay #youarenotalone #kwetsbaarheid #zelfzorg #zelfliefde #kracht #positiveenergy #growthmindset #selfcare #selflove #focusonthegood #compassion #wereallhuman #motivationalquoteoftheday #kindnessrocks #womeninspiringwomen #followyourbutterflies

A post shared by Wendy Dirven (@wendydirven) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wendy Dirven  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd