Stefanie uit 'Familie' doet verontrustende uitspraak: "Ik lag daar écht van wakker" Buitenland
Buitenland

Stefanie uit 'Familie' doet verontrustende uitspraak: "Ik lag daar écht van wakker"

Stefanie uit 'Familie' doet verontrustende uitspraak: "Ik lag daar écht van wakker"

Jasmijn Van Hoof (28) speelt Stefanie in 'Familie'. Ze is een graag geziene actrice in de reeks. Haar personage heeft al allerlei dingen meegemaakt, maar ook in het echte leven was het niet altijd simpel voor Jasmijn.

Haar vader overleed al toen zij amper acht jaar oud was. Zo leerde ze zeer snel volwassen worden. En dat heeft er misschien voor gezorgd dat ze zich lange tijd zorgen maakte over zichzelf, over het feit dat ze misschien niet 'normaal' was.

Hoewel ze nog jong is, streeft ze naar mentale rust en is ze vrij onzeker. "Ik heb al een enorme weg afgelegd. Als tiener trachtte ik 'iemand' te zijn. Iemand cool en volwassen. Nu aanvaard ik dat ik misschien nooit cool zal zijn. Volwassen wel, dat ben ik altijd al geweest voor mijn leeftijd."

Als tiener hield ze niet van uitgaan, zoals haar leeftijdsgenoten. "Er hing een magie rond alcohol en uitgaan, maar ik ervaarde dat zo niet. Ik ben een bomma, dacht ik op mijn zestiende. Ik dacht dat ik niet normaal was, ik lag daar echt wakker van."

Populair

Laatste nieuws