RSCA-supporters pakken Club Brugge-fan Rik Verheye hard aan tijdens optreden Sport
Sport

RSCA-supporters pakken Club Brugge-fan Rik Verheye hard aan tijdens optreden

RSCA-supporters pakken Club Brugge-fan Rik Verheye hard aan tijdens optreden

Rik Verheye (32) schittert dezer dagen in het tweede seizoen van het VIER-programma 'Callboys'. Daarnaast woont Verheye ook al eens graag een wedstrijd van Club Brugge bij. Hij is een notoir fan van blauw-zwart, maar dat heeft ook nadelen.

Tijdens een acte de présence met de andere acteurs van Callboys werd Verheye immers hard aangepakt door Anderlecht-fans. “Het was nooit de bedoeling echt actes de présence te geven, maar de aanvragen bleven maar binnenstromen", steekt Verheye van wal in Het Nieuwsbladi. "Tegen Werchter en Pukkelpop kun je moeilijk nee zeggen.”

Collega-Callboy Bart Hollanders trad nog voor er sprake was van het programma op als deejay. Na het succes met Callboys begon hij Stef Aerts, Matteo Simoni en Verheye mee te nemen naar optredens. “Als we als Callboys naar buiten kwamen, was Bart de deejay en hielden wij met z'n drieën de sfeer erin. (lacht) Ik was er ook bij in dancing Carré, in The Villa en op één scoutsfuif”, vertelt Aerts.

Verheye op de grond

“Het was gewoon grappig om een paar keer met z'n vieren uit de bol te gaan. Gewoon de boel op stelten zetten. Bart was deejay, Rik en ik publieksopwarmers en Stef spoot wat flessen champagne leeg", pikt Matteo Simoni.

Al liep het op een gegeven moment wel mis voor Verheye, zo vertelt Simoni verder nog: "Rik kroop in een rubberen bootje en ging crowdsurfen en belandde op de grond toen een paar supporters van Anderlecht hem (bewust, nvdr.) lieten vallen. Inhoudelijk sloeg het bij momenten nergens op, maar iedereen heeft wel goed gelachen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws