Roberto Martinez naar Real Madrid? 'Ze achten hem klaar' Sport
Sport

Roberto Martinez naar Real Madrid? 'Ze achten hem klaar'

Roberto Martinez naar Real Madrid? 'Ze achten hem klaar'

Roberto Martinez leidde de Rode Duivels op het voorbije WK in Rusland nog naar een fraaie derde plaats. Voorlopig staat de Spanjaard nog steeds aan het roer bij onze nationale ploeg, maar een vertrekt wenkt.

Martinez, die eerder ook bij onder meer Wigan en Everton werkte, is grof wild in eigen land. Hij werd dit seizoen al in verband gebracht met Real Madrid en Barcelona. Volgens Luis Garcia, de Spaanse kapitein van Eupen, is de kans groot dat Martinez bij één van beide clubs zal belanden.

"Wat ze in de Spaanse pers schrijven over Martinez? Dat is heel positief, dat kun je wel denken!", zegt Garcia in Sport/Voetbalmagazine. "De Spanjaarden benadrukken dat hij al twee uitdagingen tot een goed einde heeft gebracht, die in se heel erg verschillend zijn."

"Ze achten hem rijp voor een van de grootste Spaanse clubs"

"Om te beginnen heeft hij in Engeland op clubniveau zijn weg gevonden. Nadien heeft hij een nationale ploeg naar de wereldtop gebracht. In Spanje acht men hem zeker rijp om een van de grootste Spaanse clubs te trainen, of de Selección", besluit de middenvelder.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws