Ongelooflijk maar waar: Google Earth vist man op die 22 jaar lang vermist is Buitenland
Buitenland

Ongelooflijk maar waar: Google Earth vist man op die 22 jaar lang vermist is

Ongelooflijk maar waar: Google Earth vist man op die 22 jaar lang vermist is

In Lantana, Florida, is het lichaam van een man die meer dan twee decennia vermist was, gevonden in een gezonken auto. Dat meldt de BBC.

William Moldt was 40 jaar toen hij begin november 1997 plots van de aardbodem verdween. Hij was een avondje gaan drinken in een nachtclub in Lantana, Florida. Toen hij niet naar huis terugkeerde, startte de politie een onderzoek, maar een doorbraak kwam er nooit. Tot vorige maand.

Een voormalige inwoner van Grand Isles was toevallig op Google Earth zijn oude huis aan het bekijken, toen hij inzoomde op een meer en iets zag dat op een wagen leek. Hij nam contact op met de huidige huiseigenaar en deze bevestigde, met behulp van een drone, dat er inderdaad een witte wagen op de bodem lag. De politie trok vervolgens de auto op het droge en vond skeletresten. Ze werden snel geïdentificeerd als zijnde van Moldt.

“Geen enkel bewijs”

De politie veronderstelt dat de man op het tijdstip van het gebeuren, 22 jaar geleden, de controle over het stuur moet zijn verloren, maar dat het onmogelijk is daar enig bewijs voor te vinden. “Je kunt niet bepalen wat er zovele jaren geleden gebeurd is”, zei politiewoordvoerster Therese Barbera. “Het enige dat we weten, is dat hij vermist werd, en dat hij nu is gevonden”, aldus Barbera.

De familie van William Moldt is op de hoogte gesteld van de ontdekking.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws